Home » , » Contest review lynk.my 2015

Contest review lynk.my 2015

Hujung tahun 2015 ada satu contest iaitu contest review lynk.my 2015. Saya melihat ramai yang join contest 2015 ni dan yang menariknya blogger-blogger tersohor Malaysia ada dalam contest ini.

Berbalik kepada lynk.my ni iaitu sebuah website untuk memendekkan url blog, page atau website anda. Untuk url affiliate sangat le sesuai ni. Kadang-kadang untuk produk affiliate kita nak sembunyi link affiliate ni sebab ramai yang tahu kewujudan url link affiliate ni.

Jadi, salah satu cara untuk memendek url ialah dengan menggunakan lynk.my ni lah dan tujuan entry saya ni ialah untuk review tentang lynk. Review pendek dan padat ni sesuailah untuk objektif contest ini, pada pendapatan saya.

Sebagai contoh:

Saya masukkan link entry ni ke dalam lynk.my

contest review

Link entry ni yang panjang telah di pendekkan

contest 2015

Cuba anda klik link di bawah di mana kedua-duanya akan membawa anda ke tempat yang sama.

http://docmsia.blogspot.my/2015/12/contest-review-lynk.my-2015.html
http://lynk.my/8bNe

Selain itu, terdapat tiga kategori dalam contest review ni iaitu TOP lynkUNDI, TOP SEO dan TOP CREATIVE.

TOP lynkUNDI
Untuk contest TOP lynkUNDI, anda kena dapatkan CONTEST ID anda daripada pihak penganjur. Macam mana nak memang kategori TOP lynkUNDI ni? Anda kena dapatkan klik paling banyak daripada CONTEST ID referral blog anda.

Hadiah - tempat pertama rm500, kedua rm300 dan ketiga rm100.

TOP SEO
Untuk contest TOP SEO, apa lagi ranking paling tinggi pada igcognito google chrome la. Mereka yang terror seo akan tawan kategori ni.

Hadiah - tempat pertama rm500, kedua rm300 dan ketiga rm100.

TOP CREATIVE
Untuk contest TOP CREATIVE, gaya penulisan anda di ambil kira. Gunakan segala info termasuk gambar untuk menarik pihak penganjur iaitu HEXA COOPERATION SDN. BHD. memilih anda sebagai pemenang.

Hadiah - tempat pertama rm1000, tempat kedua rm500 dan ketiga rm200.

Menarik kan contest review lynk.my ni. Ok, anda boleh cuba. Info lanjut ada kat website penganjur.



Terima kasih kerana membaca Contest review lynk.my 2015.

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR kerja sambilan dari rumah tanpa modal

2. DAFTAR pemandu GRAB dan UBER

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



8 komen:

  1. Wah…. Menarik sungguh artikel anda Contest Review Lynk.my 2015, ada peluang untuk menang ni. Semoga berjaya buat anda.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersaing dan semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya.. sungguh menarik contest review Lynk.my 2015.

    ReplyDelete
  4. selamat bersaing semua.

    ReplyDelete
  5. Ramai yang turut serta dalam contest ni. Memang persaingan yang sengit. Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  6. Salam berkenalan..jadilah rakan blog saya :-) terima kasih

    ReplyDelete