Pertanyaan? Tinggalkan di ruangan komen.

Contest review lynk.my 2015

Hujung tahun 2015 ada satu contest iaitu contest review lynk.my 2015. Saya melihat ramai yang join contest 2015 ni dan yang menariknya blogger-blogger tersohor Malaysia ada dalam contest ini.

Berbalik kepada lynk.my ni iaitu sebuah website untuk memendekkan url blog, page atau website anda. Untuk url affiliate sangat le sesuai ni. Kadang-kadang untuk produk affiliate kita nak sembunyi link affiliate ni sebab ramai yang tahu kewujudan url link affiliate ni.

Jadi, salah satu cara untuk memendek url ialah dengan menggunakan lynk.my ni lah dan tujuan entry saya ni ialah untuk review tentang lynk. Review pendek dan padat ni sesuailah untuk objektif contest ini, pada pendapatan saya.

Sebagai contoh:

Saya masukkan link entry ni ke dalam lynk.my

contest review

Link entry ni yang panjang telah di pendekkan

contest 2015

Cuba anda klik link di bawah di mana kedua-duanya akan membawa anda ke tempat yang sama.

http://docmsia.blogspot.my/2015/12/contest-review-lynk.my-2015.html
http://lynk.my/8bNe

Selain itu, terdapat tiga kategori dalam contest review ni iaitu TOP lynkUNDI, TOP SEO dan TOP CREATIVE.

TOP lynkUNDI
Untuk contest TOP lynkUNDI, anda kena dapatkan CONTEST ID anda daripada pihak penganjur. Macam mana nak memang kategori TOP lynkUNDI ni? Anda kena dapatkan klik paling banyak daripada CONTEST ID referral blog anda.

Hadiah - tempat pertama rm500, kedua rm300 dan ketiga rm100.

TOP SEO
Untuk contest TOP SEO, apa lagi ranking paling tinggi pada igcognito google chrome la. Mereka yang terror seo akan tawan kategori ni.

Hadiah - tempat pertama rm500, kedua rm300 dan ketiga rm100.

TOP CREATIVE
Untuk contest TOP CREATIVE, gaya penulisan anda di ambil kira. Gunakan segala info termasuk gambar untuk menarik pihak penganjur iaitu HEXA COOPERATION SDN. BHD. memilih anda sebagai pemenang.

Hadiah - tempat pertama rm1000, tempat kedua rm500 dan ketiga rm200.

Menarik kan contest review lynk.my ni. Ok, anda boleh cuba. Info lanjut ada kat website penganjur.



Masukkan email anda untuk mendapat tips kerja di rumah:

Delivered by FeedBurner

Doc tambahan:

Doc Berkaitan:



8 Komen:

kamil salleh said...

Wah…. Menarik sungguh artikel anda Contest Review Lynk.my 2015, ada peluang untuk menang ni. Semoga berjaya buat anda.

Bin Muhammad said...

Selamat bersaing dan semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

Beli Buku Online said...

Semoga berjaya.. sungguh menarik contest review Lynk.my 2015.

DM said...

selamat bersaing semua.

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Salam perkenalan...Anyway good luck yer dalam Contest Review Lynk.my 2015

Sani said...

Ramai yang turut serta dalam contest ni. Memang persaingan yang sengit. Contest Review Lynk.my 2015

Tuan Asam said...

Salam berkenalan..jadilah rakan blog saya :-) terima kasih

Lirik Lagu said...

Lynk.my memang terbaik :)

Post a Comment

Featured Post

Kerja sambilan di rumah tanpa modal 2017/2018

Ramai antara kita yang hendak buat kerja sambilan di rumah tanpa modal pada tahun ni disebabkan pelbagai faktor. Kerja sambilan adalah sat...